Har du lyst har du lov!

Brenner du for å stille opp for lokalsamfunnet i Vikna? Vi trenger frivillige hender til mange gode tiltak.

Vikna menighet og Vikna kirkelige fellesråd driver mange aktiviteter for både barn, unge, voksne og eldre i Vikna kommune, og vi har lyst til å komme i gang med enda flere tiltak som vil være med på å gjøre lokalsamfunnet vårt til et triveligere sted å bo for alle som bor her.

I den forbindelse trenger vi frivillige medarbeidere. Det er vanskelig for oss å vite hvem som kanskje har lyst til å bidra med noe, så derfor har vi laget denne spørreundersøkelsen der du helt uforpliktende kan fortelle oss hva du kan tenke deg å bidra med.  Her finner du spørreundersøkelsen:

Trykk på linken og se på undersøkelsen. Her er det mye å velge mellom. Er det noe som ikke står der så trykker du på "andre". Vi vil uansett ta kontakt med deg etterpå slik at du får fortelle hva du tenker at du har lyst til å bidra med.

Som sagt er dette helt uforpliktende og du vil alltid selv kunne bestemme hva du har lyst til å være med på og hvor mye tid du skal bruke på det.

Vi håper å høre fra deg smiley

18. november 2018 | Logg inn | Vikna kirkelige fellesråd Powered by Agrando