KONFIRMANTPÅMELDING 2019

Nå er det åpnet for påmelding til konfirmasjon høsten 2019.

VIKNA MENIGHETS KONFIRMANTTILBUD 2018-19

Konfirmanttid i Vikna fra september 2018 til september 2019

Endelig konfirmasjon 7. og 8. september 2019

Sommerleir på Sømliøya leirsted 4 døgn t.o.m. den siste helga av skole/sommerferien 2019 (sannsynligvis 7 - 11. august). Leiren er obligatorisk. Her vil en vesentlig del av konfirmantundervisninga foregå.

“Kickoff-helg” for undervisningsperioden på Garstad grendehus lørdag 10 - søndag 11.november 2018, med presentasjon av konfirmantene i Garstad kirke på søndagen. Deretter blir det varierte konfirmantsamlinger gjennom vinter og vår.

Konfirmant- og foreldresamtaler og foreldrekvelder

Den enkelte konfirmant med foreldre bli invitert til en samtale med presten før eller etter jul. Foreldrene inviteres til noen egne foreldrekvelder i løpet av konfirmanttida.

Foreldremedvirkning og gudstjenesteoppgaver

Konfirmantopplegget i Vikna er basert på en vesentlig grad av foreldremedvirkning etter dugnadsmetoden. Det er mest snakk om kjøring, bevertning og tilstedeværelse på leirene, gudstjenester og andre arrangement gjennom konfirmanttida.

Informasjonsmøte før oppstart

Nærmere info om tidspunkter og andre detaljer vedrørende opplegget vil bli gitt på et informasjonsmøte for konfirmanter og foreldre i Menighetshuset på Rørvik onsdag 29. august kl.19.00.

PÅMELDING OG KONFIRMANTAVGIFT

Påmelding av konfirmantene skjer HER.  Betaling av konfirmant-avgiften på kr 1.350,- gjøres til konto 4482.20.47995 merket «KONFIRMANT 2019» innen 15. august 2018.

Informer gjerne om konfirmanten skulle ha spesielle behov i forhold til allergi, helse e.a. Dette kan også taes opp på familiesamtalen, hvor dere bl.a vil bli spurt om skriftlig tillatelse til å offentliggjøre bilder og navn på konfirmantene i løpet av konfirmanttida. Ellers er det bare å ta kontakt med oss på kirkekontoret i Strandgata 19, telefon eller E-post om dere skulle lure på noe!

Velkommen til konfirmasjon i Vikna menighet

Sokneprest i Vikna, Jan Korssjøen 473 95 710 / jankors@online.no

19. august 2018 | Logg inn | Vikna kirkelige fellesråd Powered by Agrando